VelkommenJagtVærd at videGalleriOm osKontakt os

English


Jagt på

 

Moskus

Sæl

Fiskeri

 

 


Moskus
 

Moskusoksen som er blevet flyttet fra nationalparken i det nordøstlige Grønland i 80’erne, har haft så gode levebetingelser i det sydgrønlandske, at køerne ofte får 2 kalve af gangen og derfor reproducerer sig selv i et sjældent set omfang.

Trofædyrenes alder er mellem 7 og 10 år og af en størrelse på ca. 300 kg, hvilket altså svarer til eksempelvis en Kudu, og på grund af de gode levebetingelser er de større end deres fætre i Nordøstgrønland.

Trofæets størrelse er i særklasse. Ofte er der medaljetrofæer mellem de store tyre, som man får mulighed for at skyde.

Kødet som er lettere mørkt, smager af en blanding af vildt og oksekød. Der findes mange lækre grønlandske retter, som kan tilberedes på moskus og som giver en uforglemmelig oplevelse.

Den mindste kaliber for moskus er 6,5 x 55 mm, men af jagt-etiske årsager, skyder vi dem kun med minimum 30 06 og en magnum kugle.

Jagten ledes af en trofæjagt guide og afvikles som pürsch-jagt i området. Man bevæger sig stille i terrænet og afventer at jagtguiden giver signal til skud.

Når dyret er forendt, foreviges jægeren med sit trofædyr.

Dyret brækkes og cabes til en hoved-halsmontering. Trofæet indpakkes, fryses og sendes med skibsfragt til DK til konservering og montering. Ønsker du det, kan vi anbefale en dygtig konservator.

Skindet kan blive sendt hjem til Danmark frosset, med skibsfragt til garvning.

For yderligere information kontakt venligst Global Hunting Tours på www.globalhuntingtours.com

Udpluk fra galleriet   

 


Arctic Hunting Group tlf. +299 49 71 71 (GL) info@arctic-hunting-group.com